Initiatiefnemers
Wiebe van Steenis

Wiebe van Steenis

Vanaf mijn 21e werk ik vanuit verschillende rollen in de jeugdzorg. Als professional en teammanager in de uitvoering, als adviseur voor politiek en beleid en als belangenbehartiger voor jongeren en gezinnen.

Mijn beeld is dat we de jeugdzorg (veel) te weinig hebben georganiseerd vanuit het perspectief van de mensen om wie het gaat: de jongeren zelf. Dat moet anders. Met deze Stichting gaan we zorgen dat het perspectief van het kind / de jongere leidend is in hoe de jeugdzorg wordt vormgegeven. We geven het talent en de kennis van deze jongeren het podium die ze verdienen en samen met ons netwerk gaan we ze helpen om een manier die zij graag willen.

Thomas van Andel

Thomas van Andel

Ruim 10 jaar werk. ik in en voor de jeugdzorg. Sinds 2020 hebben Marc, (andere) Thomas en ik een muziekstudio in Amsterdam. Daar maken we als audiocollectief Visionair Ordinair fulltime podcasts en audioverhalen voor omroepen, mediabedrijven en andere opdrachtgevers. 

Samen met Wiebe wil ik zorgen dat de stichting bij onze studio een plek heeft waar jonge mensen hun eigen verhaal mogen maken. Op hun eigen voorwaarden. Ook als ze daar zelf niet de middelen voor hebben. Vanuit de studio koppelen we artiesten aan de Transformers om ze te helpen hun ideeën voor de jeugdzorg om te zetten in overtuigende audio, beeld en andere creatieve uitingen. 


Het bestuur
Noa van Hagen

Noa van Hagen

Sociaal ondernemer in de jeugdzorg, voorheen kwaliteitsadviseur en intercedent bij iHUB, oprichter van de Schoenveterclub en Steunpunt Avalon, eigenaar van de Jeugdzorgt en een van de allereerste Transformers.

Jasper Looijestijn

Jasper Looijestijn

Psychiater bij de Viersprong Rotterdam en praktijkhouder van Binnenwerk in Den Haag.

Tom van Dijk

Tom van Dijk

Teamlead Operations Control & Reporting bij Achmea.

Lobke van Rijn

Lobke van Rijn

Bestuurssecretaris bij ViVa! Zorggroep, voormalig bestuurssecretaris Jeugdbescherming Regio Amsterdam.

Nicoline den Ouden

Nicoline den Ouden

Manager Ondersteuningsteam Toeslagenaffaire & strategisch 18- 18+ bij het OZJ, Adviseur bij Het Vergeten Kind.